SSL Certificaten

SSL, beveilig jouw dataverkeer.

SSL certificaten beveiligen de verbinding tussen de server en de bezoeker.

Wij leveren verschillende SSL certificaten, van de domein validatie tot aan uitgebreide validatie met groene balk.

In de meeste gevallen is de domein validatie meer dan voldoende. Loggen jouw klanten in op een webapplicatie met privacy-gevoelige informatie of wil je net dat beetje extra vertrouwen wekken door de adresbalk van de browser van de bezoeker groen te laten kleuren? Dan is uitgebreide validatie iets voor jou.

Een recente ontwikkeling in de hostingsector maakt het nu mogelijk voor jou om je domein gemakkelijk en kosteloos te valideren bij De Hostdivisie. Dit kun je zelf eenvoudig doen door de domein validatie tutorial te volgen.

Let op: Vanaf oktober 2017 zullen bezoekers ook een waarschuwingsmelding krijgen wanneer zij gegevens invoeren op willekeurige websites zónder SSL-certificaat. Voorkom dat jouw bezoekers deze melding krijgen door zelf gratis jouw domein te valideren.

Soort Levertijd Prijs
Domein validatie (Let’s Encrypt) Tutorial € 0,-
Organisatie Validatie 15 min € 45,-
Uitgebreide Validatie (Groene balk) 1-5 dagen € 108,-

Let’s Encrypt

Let’s Encrypt is een kosteloos en geautomatiseerde certificeringsinstantie dat is opgericht door Internet Security Research Group (ISRG). Het ISRG is een verzameling van organisaties met als doel; de veiligheid van communicatie op het internet te verbeteren. Dit doen zij door de financiële, technische en kennis belemmeringen zo goed mogelijk te verhelpen. Let’s Encrypt verstrekt digitale certificaten waarmee u de veiligheid van de verbinding naar uw website waarborgt. Meer weten over Let’s Encrypt? Klik dan hier.